Így segítheti egy vállalkozó életét az Aviva módszer

0

Ha többet szeretne tudni ezekről a különleges tornagyakorlatokról, akkor kattintson a valtozasmuhely.hu linkre! Talán kevesen tudják, de az önismeret legelső lépése az, hogy tisztába kerülünk testünk működésével. A hölgyek akkor tudják megélni nőiességüket, ha teljesen megértik szervezetük működését. Az Aviva torna segít kapcsolatot teremteni a testünkkel és annak természetes funkcióival. A torna segítségével a szervezet kiegyensúlyozottan fog működni. A szervezet öngyógyító folyamatát és a szervek működését a torna beindítja. Sokan hormontornának is nevezik, hiszen hatással van a torna a belső elválasztású mirigyek működésére.

A vállalkozók életét is jobbá teheti az Aviva torna, hiszen segítségével a helyes légzés és a táplálkozás is megtanulható. Vállalkozóknál gyakori, hogy egy nap egyszer este étkeznek, egész nap rohannak és semmire sem jut idejük. Tele vannak stresszel egész nap és ez napról napra csak gyűlik és szinte megöli a szervezetet. Muszáj néha kikapcsolódni és nem foglalkozni a vállalkozás ügyes-bajos dolgaival, hiszen a szervezetünk látja kárát. A tornagyakorlatok elsajátítása mellett a szakemberek életmód tanácsokkal is segítik az érdeklődőket.

A gyakorlatok végzése során a „Dolgozó Zónában” azaz a combközéptől a köldökig serkentik a vérkeringést és aktiválják a belső elválasztású mirigyeket. Csipőforgatások, medencebillentések, kézfejek mozgatása, az akupresszúrás pontok masszírozása is fellelhető a torna során. A teljes testet átmozgató torna erősíti az izomzatot egészen a nyaktól a lábujjakig. Az Aviva torna fokozza az artériás vérkeringést, serkenti a vénás vérkeringést, munkára készteti a belső elválasztású mirigyeket és aktiválja a nyirokrendszeri keringést. Stimulálja a bőrfelszíni reflexpontokat, erősíti az alhasi és kismedencei izomzatot. Láthatjuk, hogy a torna szinte a teljes testet megmozgatja, így a stresszben eltöltött napok után ez a torna bizonyára mindenkinek jól fog esni. A rendszeresen végzett Aviva torna gyors és látható javulást fog eredményezni a közérzetünkben is. A honlapon a fontosabb információk megtalálhatók és megismerkedhetünk a szakemberekkel is, akik segítenek a torna elsajátításában.

Megosztás: