Ünnepélyre hangolódva

0

Az ünnepekre való készülődés nem kell, hogy rettegéssel fogja el. Akár karácsonyi asztalhoz invitálja meg szeretteit, akár egy születésnap alkalmából, néhány tanáccsal szolgálunk, hogy hogyan szervezzen meg egy sikeres ünneplést úgy, hogy ne kelljen stresszelnie, és vendégeivel együtt élvezhesse azt. Legyen szó ünnepélyesebb vagy lazább, kisebb vagy nagyobb szabású ünnepségről, a lényeg többnyire ugyanaz. A házigazdák mindig a legjobb tudásuk és lelkiismeretük szerint készülődnek, azzal a céllal, hogy minden vendég elégedett legyen. A vendégek szeretnének megfelelő ajándékot hozni, lenyűgözni velük a házigazdát. Nagyszerű ajándékok találhatók a Wish webáruház oldalán, ahol a Wish akciók során kedvező áron juthat az egyes Wish termékekhez. Tekintse meg a Wish online oldalát itt és válasszon egyet a praktikus ajánlatok közül.

Mitől függ egy családi ünneplés sikere?

Legyen szó családi ünnepség szervezői pozíciójáról vagy meghívott vendégről, mindkét esetben részese lesz a rendezvény sikerének. Egy családi ünnepség általános sikere nem csak a házigazdák képességein múlik. A házigazda minél jobban tervez, annál felkészültebb lesz, és annál kisebb az esélye, hogy bármi kellemetlen meglepetés is közbeszóljon. Ha a megfelelő embereket hívja meg, akkor a megfelelő légkör fog kialakulni. A szórakoztatás inkább a vendégekről szól, mint a különleges programokról. Tehát ahelyett, hogy energiát és pénzt fektetne a nemhagyományos programokba, fordítson inkább időt a megfelelő emberek meghívására. Így nem csak a kidobott pénz miatti csalódást fogja elkerülni.

Amíg mindkét fél tisztelni tudja egymást és perspektívával nézi a dolgokat, minden pozitívan fog alakulni. A nagybetűs élet is a kompromisszumokról szól, és ugyanez igaz a családi ünnepekre is. Ahol van akarat, ott mód is van rá, és az apró hibákat vagy félreértéseket minden helyzetben megfelelően kezelni lehet. A jó hangulat létrehozásához bátran lapozza át az Interspar katalógusok és Interspar akciós újságok hasábjait és válasszon a nagyszerű termékek tömkelegéből. Az egyes Interspar katalógusok és Interspar újságok a Kaufino.hu felületén kényelmesen átlapozhatók.

Az előkészületek

A témaválasztásnál fontos szerepet játszik, hogy kinek is rendez ünnepséget. Gyereknek, felnőttnek, születésnapot, vagy egy karácsonyi meghitt vacsorát? Minden alkalom más és más. Kisgyermekeknek, legyen szó akár kislányról vagy kisfiúról a mesehősös tányérok, poharak és kellékek jó választás lehet. Felnőtt barátok vagy családtagok számára próbáljon arany vagy vintage témában gondolkodni. Minden kelléket és segédeszközt megtalál a Wish online felületén, a Wish termékek között. Tekintse meg az a Wish akciós termékkínálatát is és vásároljon megfelelő kiegészítőket kedvező áron.

A mai mozgalmas időkben gyakran egyensúlyozunk a családi élet és a munkahely között. Ezért fontos, hogy jó előre jelezze a vendégeknek, hogy ünnepséget vagy egyéb találkozót tervez. Így előre tudni fogja, hányan fognak jönni, és miből mennyi mennyiségre lesz szüksége. Lapozza át az Interspar katalógusok és Interspar akciós újságok hasábjait és vásároljon akciós termékeket kedvező áron. Az időpont kiválasztása is fontos. Napközben vagy hétvégén tökéletes gyerekbulikat szervezni, amikor a gyerekek még nem fáradtak és álmosak. A felnőttek viszont szeretnek szórakozni péntek esténként munka után vagy hétvégén. Gondolja át, hogy hány személy fogadta el meghívását, és annak mértékében készítse el ünnepi asztalt, vagy béreljen helységet az ünnepély megtartásának céljából.

Azonban nem mindenkinek van tapasztalata társasági események tervezésében és lebonyolításában. Ez sokszor megterhelő feladat lehet, hiszen fontos, hogy minden vendég jól érezze magát. Ha nem tudja felmérni, milyen helységet foglaljon le, vagy melyik ételt válassza, keressen catering szolgáltatást nyújtó céget, mely munkatársai szívesen adnak tanácsot és közösen megbeszélhetik a lehetőségeket, így levehetik a készülődés és tervezgetés terhét a válláról.

A menü kiválasztása

Az emberek különbözőek. Az egyik nem szereti a brokkolit, a másik laktózérzékeny, a harmadik pedig nem eszik húst. Hogyan feleljünk meg mindenkinek? A fogadás megtervezésekor figyelembe kell venni a vendégek egyéni preferenciáit, hogy mindenki kedvére választhasson a számára megfelelő és elfogyasztható ételből. Nincs annál rosszabb, mint korgó gyomorral ülni egy partin, és az étellel teli asztalokat nézegetni, ha épp semmi nincs rajtuk, amit megehetne. Tekintse meg az Interspar katalógusokat és Interspar újságokat, melyekben számos laktózmentes és cukormentes élelmiszer is helyet foglal. Válasszon gluténmentes vagy vegán termékek tömkelelegéből az Interspar akciós újságok segítségével. A desszertről sem szabad megfeledkezni. Hiszen az édes íz nem hiányozhat egyetlen egy ünnepélyről sem. A kancsó víz minden eseten ajánlott, de gondolni kell más italokra is. Válasszon italt és üdítőt az Interspar katalógusok széles italkínálatából. Általában megesik, hogy az ünneplés végén az ételek vagy desszertek egy része megmarad. A maradék élelmet bepakolhatjuk a vendégeknek, vagy a fagyasztója polcain is eltárolhatja azt a nehezebb időkre.

Végezetül leszögezhető, hogy az ünneplés az életünk része. Minden évben legalább egyszer részt veszünk egy ünnepségen. Az ünnepség szervezésének sok fajtáját és lehetőségét ismerjük. Sokak számára ez kikapcsolódás és szórakozás, azonban egyesek számára stresszt és kellemetlen részvételi kötelezettséget is jelent. Ámde alapos felkészüléssel és az úgynevezett ünnepi szabályok ismeretével elkerülhetjük ezeket a kellemetlen érzéseket.

Megosztás: