Professzionális WP blog sablonok kezdőknek

0

Egyszerű és letisztult wordpress sablont keresel? Számtalan olyan sablon áll rendelkezésünkre, amely igen könnyű beállításokkal és használattal segíti a mindennapi munkát. Most a legjobb és legegyszerűbb, minimalista word press blog sablonokat gyűjtöttük össze.

A Corner egy egyszerű WordPress sablon a személyes webhelyekhez, blogokhoz és portfóliókhoz. Korlátlan színváltoztatást tesz lehetővé, emellett számos egyéb testreszabási lehetőséget is kínál. A Stella WordPress sablon azoknak a bloggereknek előnyös, akik a minimalista stílust kedvelik, de a kiegészítő szolgáltatások terén maximalisták. A sablon segítségével többféle stílust is kipróbálhatunk. A Roxima egy csodálatos WordPress sablon, amelyet az üzleti oldalakhoz, a blogokhoz és a portfóliókhoz is felhasználhatunk. Könnyen beállítható és egyéni tartalommodulokkal rendelkezik. Többféle elrendezési mód közül is lehet választani. Kimondottan fotósoknak és bloggereknek készült a Pocket sablon, amelynél a fő hangsúly a tipográfián van és természetesen a gyönyörű képek megjelenítésén. Nagyon rövid idő alatt létre lehet hozni a képes bejegyzéseket a sablon segítségével. A Daisy egy egyszerű és stílusos WordPress sablon, amely nagyszerű funkciókkal rendelkezik. Számos elrendezési lehetőség közül választhatunk, emellett képes a Google betűtípusok integrálására és támogatja a videó bélyegképeket is valamint a WooCommerce-t.

Láthatjuk, hogy ma már számtalan lehetőség kínálkozik, ha egy blogot szeretnénk nagyon gyorsan életre kelteni. A wordpress sablonokkal nagyon egyszerű dolgunk lesz, hiszen könnyedén telepíthetők és használatuk is a lehető legegyszerűbb. Pontosan azoknak a felhasználóknak hozták létre, akiknek kevés a szabadidejük vagy éppen nem a weboldal készítés a szakterületük. Ide nem szükséges semmilyen extra számítástechnikai ismeret, hiszen mindent nagyon gyorsan fel lehet telepíteni és a tartalmak létrehozása is a lehető legegyszerűbb. A wordpress régen egy egyszerű blogmotor volt, mára már az egyik legkeresettebb tartalomkezelő rendszer. A nyílt forráskódú tartalomkezelő rendszerek közül 2009-ben a wordpress volt a legnépszerűbb. Könnyű kezelés, könnyű üzemeltetés jellemzi.

Megosztás: