Facebook app és egyéb applikációk androidos telefonokra, ezeket töltsük le

0

Már számtalan ingyenes applikáció tölthető le androidos telefonokra. A felhasználók egyik nagy kedvence a Facebook app, amelyet ebben a pillanatban is igen sokan töltenek le. Az applikáció segítségével ugyanazokat a dolgokat tehetjük meg, mint ha az asztali számítógépen nyitottuk volna meg a Facebook alkalmazást. A programot teljesen ingyen le lehet tölteni és akár menet közben is folytathatunk beszélgetéseket vagy posztolhatunk.

Az ImoIM programot talán kevesen ismerik, pedig nagyon hasznos, hiszen egy alkalmazáson keresztül lehet elérni a Facebook és a Skype alkalmazásokat. Az alkalmazás szintén ingyenes és könnyen átlátható. A másik nagy kedvenc a Viber amelynek segítségével ingyen sms-t tudunk küldeni a velünk kapcsolatban állókkal. A Viber telepítésekor meg kell adni a mobilszámunkat, amelyen használjuk majd az alkalmazást és már is elkezdhetjük írni az ingyenes sms üzeneteket. A GLYMPSE egy helymegosztó applikáció, amelynek segítségével barátaink, ismerőseink is tudják, hogy éppen mikor merre járunk. Az applikáció Facebookon, Twitteren is megosztja ismerőseinkkel az éppen aktuális helyzetünket. A már sokak által ismert Google Maps is letölthető androidos telefonokra. Az alkalmazás segítségével, sokkal gyorsabban megtaláljuk azt az utcát vagy utat, illetve pontos helyet, amelyet éppen keresünk. Hosszabb utazások előtt érdemes ezt is telepíteni, hiszen lehet vele kereséseket is végezni. Ha útközben megéhezünk, vagy szeretnénk kivenni pénzt egy bankfiókban, akkor erre is tud találatokat adni az applikáció.

A Google Playen elérhető Messenger applikáció, szintén sokak számára megkönnyíti a napi kommunikációt. Segítségével nem csak azokat az ismerősöket érhetjük el, akik fent vannak a Facebookon, hanem azokat is, akiknek telefonszáma szerepel a névjegyzékünkben. Csoportos chat beszélgetéseket is lehet indítani, amelynek segítségével akár munkamegbeszélések is tarthatók. Fényképeket valamint videók is küldhetők a másik félnek, emellett ingyenes hanghívások is kezdeményezhetők segítségével. A beszélgetéseket matricákkal színesíthetjük és tehetjük vidámabbá és az alkalmazás képtárából is választhatunk képeket, amelyeket azután tovább küldhetünk ismerőseinknek, barátainknak, munkatársainknak és rokonainknak.

 

 

Megosztás: