Jó ha nyárra beszerzünk egy irodai klímát

0

Közeledik a nyári meleg idő és a legtöbb irodába ilyenkor kezdik el a klímák beszerzését, beszerelését. Jó előre érdemes felkészülni a tikkasztó hőségre, hiszen erre a nyárra sem jósolnak mást a meteorológusok. Ugyanúgy részünk lesz forró nyári napokban, amikor a munkatársaknak is elkel a hűs levegő, hogy bírják a munkát.

A technikai problémák elkerülése végett, érdemes jó minőségű klímát vásárolni. Innovatív gyártástechnológia, szigorú minőségbiztosítási rendszer jellemezi a megfelelő minőségű klímákat. Érdemes a legjobb minőség mellett dönteni, hiszen a klíma kicserélése is külön kiadást jelenthet. Amennyiben eleve a jó minőségű klíma kerül beszerelésre úgy költségeket is megspórolhatunk, amely az elromlott klímák esetén áll fent. A Gree klímák mellett már sok cég letette a voksát, hiszen akár harmadával kevesebb energiát fogyaszt, mint esetleg más klímák. A fűtést és a hűtést is meg lehet oldani ezekkel az okosklímákkal. A költségcsökkentést a legújabb inverteres kompresszor techológiának tudhatjuk be, amelyek már sokkal energiatakarékosabb működést eredményeznek. Nem csak nyáron, hanem télen is érdemes a fűtési szezonban a költségeket csökkenteni, hiszen a gázárak egyre emelkednek. Ugyan némi átalakítási munkálatot igényel a klímák beszerelése, de még mindig jobban járunk, mint a hatalmas fűtésszámlákkal.

Tartós alkatrészek, alacsony zajszint mellett egészséges levegőt is varázsolnak az irodákba a Cascade légkondicionálók. A klímák beszerzése előtt érdemes áttekinteni az eddigi fogyasztásokat, rezsikiadásokat és mérlegelni, hogy a küldött árajánlat alapján vajon mikor térülne meg a felújítás. A cégeknek nagyon fontos, hogy nyáron hűvös levegőt juttassanak az iroda légterébe, hiszen a munkatársak nem annyira aktívak, ha forróságban kell a munkájukat elvégezni. Főleg azoknál a cégeknél érdemes ezen elgondolkodni, ahol esetleg fizikai munkát is végeznek a nyári 30-40 fokos hőségben. Nagyobb hatékonysággal fogják a munkatársak is ellátni feladataikat megfelelő hőmérséklet mellett, így érdemes a klímák mellett letenni a voksukat.

Megosztás: