Milyen tartalmi elemeket használjunk weboldalunkon, ha építőipari vállalkozásunk van?

0

Egy építőipari kivitelezéssel foglalkozó cégnek nagyon fontos, hogy olyan weboldala legyen, amely a piacon kiemelkedő helyre pozícionálja. Nagyjából mindenki tudja, hogy mit szükséges feltüntetni egy weboldalon, de minden területen más és más a fontos.

Az építőiparban talán a már elkészült kivitelezések leírásai és az építkezésről készült képek a legfontosabbak. Érdemes minden egyes projektet dokumentálni és a weboldalra is feltölteni. Ha éppen folyamatban van egy építkezés, akkor a munkálatokról is lehet képeket feltölteni. Az építőiparban fontos szerepet játszik az idő, így igyekezzünk minden információt naprakészen tartani a weboldalon. Ha egy kivitelezés időben elkészül az Magyarországon már jó pont az ügyfelek előtt, hiszen sokszor kifizetik az új építésű lakásokért a vételárat és még hónapokat vagy akár éveket is várnak a lakás átadásáig.

A másik fontos honlap elem a referencia, hiszen ez nagyon fontos, hogy megnyerjük a potenciális ügyfeleket. Minél több referenciát gyűjtünk össze annál jobban meg fognak bízni a vállalkozásban és annál nagyobb a valószínűsége, hogy a kivitelezési munkálatokat a cég megnyeri. A kiemelt partnerek felsorolása a következő, hiszen ha itt a kivitelezésekhez használt építőanyag kereskedőket felsoroljuk, akkor az némi képet nyújt a kivitelezés minőségére. Egy minőségi alapanyagokkal dolgozó kivitelező cég mindig nagyobb biztonságot sugall a vásárlók felé is.

Az ingatlanpiac most tavasszal fellendül, ezért ha vannak, esetleg olyan lakóépületek ahol még vannak üres lakások, akkor azokat érdemes galériába rendezni. Igyekezzünk minél jobb minőségű fényképeket készíteni az eladásra szánt lakásokról, amelyeket akár ingatlanos hirdetési oldalakon is meg lehet hirdetni. A vásárlóknak természetesen esélyt kell adni arra, hogy a weboldalon keresztül érdeklődjenek az eladó lakásokról. Az elkészült lakásokon túl érdemes felhívni a potenciális vásárlók figyelmét a készülőben lévő projektekre, amelyeknél akár a tervrajzokat is fel lehet tölteni a weboldalra. A tervezés illetve kivitelezés álló lakások, házak esetében lehetőséget nyújthatunk arra, hogy foglaló megfizetése mellett már most megvásárolják álmaik otthonát.

Megosztás: